Lajme

Ambientalistët kanë nisur sot protestën duke kërkuar edhe bashkimin e qytetarëve të Vlorës me moton “ nuk e japim Vlorën”

Mbërrin ne portin e Vlorës anija impiant gjenerues termik ,teci lundrues për prodhimin e energjisë elektrike. Ajo do të vendoset ne gjirin e Vlorës ne portin e peshkimit.

Do të lidhet me rrjetin e tec-it te Vlorës. Kjo supozohet se do te prodhoje rreth 5% te nevojave të energjisë. Sipas ambientalistëve kjo do të ketë një kosto të lartë për ekonominë,mjedisin dhe turizmin në Vlorë. Ambientalistët kanë nisur sot protestën duke kërkuar edhe bashkimin e qytetarëve të Vlorës me moton “ nuk e japim Vlorën”

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close