Lajme

Ana reagon në Instagram pas refuzimit nga Riniani

Ana ka diçka për të të thënë pas refuzimit të Rinianit për të dalë me të nga “Përputhen”. Ana Kauri të dielën u largua nga emisioni “Përputhen”, ngase nuk e ndiente se duhej të vazhdonte më tej të ishte pjesë e programit. Por, duke u larguar, ajo kërkoi nga Riniani që të dilte së bashku me të, në mënyrë që të vazhdonin njohjen jashtë programit.

Megjithatë, dyshja disi i kishin ndarë rrugët nga takimi i fundit, andaj Riniani nuk mendoi se do të ishte vendim i drejtë ta bënte atë dhe e refuzoi. Së fundi, ndjekësit e pyetën Anën se a mban inat që Riniani nuk pranoi të dilte me të nga “Përputhen” dhe e cilësonin qëndrimin e tij aty sa për shou. “Joo. Nuk gjykoj asnjë njeri për zgjedhjet që bën. Thjesht nuk me doli siç e prisja”, shkroi ajo.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: