Lajme

Ardi Veliu urdhër drejtorëve dhe shefave për fushatën

Me çeljen e fushatës elektorale, drejtori i Përgjithshëm i Policisë, Ardi Veliu, u ka dhënë urdhër të gjithë drejtorëve të policive vendore dhe shefave të komisariateve në vend, që të qëndrojnë çdo ditë të javës në punë.

Sipas urdhërit mësohet se drejtorët apo shefat të cilët punojnë larg vendbanimit të tyre, gjatë kësaj periudhe nuk do të largohen nga vendi i punës në fundjavë. Largimi i tyre, do të lejohet vetëm në rastet nëse kanë nevoja të veçanta dhe u duhet me patjetër që të largohen nga puna.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: