Lajme

Banorët e Krrabës furnizohen veç një orë në ditë me ujë

Banorët Krrabës furnizohen me ujë vetëm një orë në ditë dhe kjo situatë i detyron ata që të mbushin ujë me bidona. “Përditë e bëj këtë punë, çfarë të bëj. Këtë ujë e përdorim për të pirë me tepër se për të larë, lahemi ashtu”, u shpreh një banore.

Depot e ujit, që janë vënë në ndihmë të banorëve të zonës, në të shumtat e rasteve janë pa ujë, edhe atëherë kur ka, uji nuk mund të përdoret, pasi është i ndotur.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: