Lajme

Dallgët nxjerrin në bregdetin e Durrësit breshkën “Kareta-Kareta”

Për shkak të motit të keq me dallgë një breshkë “Kareta-Kareta” ka dalë në brigjet e Durrësit. Në foton e mësipërme shihet se breshka e ngordhur ndodhet në breg të dheut, ndërsa tërheq vëmendjen e kalimtarëve. Sakaq, specie të tilla kanë dalë shpesh në brigjet e vendit tonë. “Kareta-Kareta” është breshkë oqeanike e shpërndarë në të gjithë botën dhe i përket familjes se Cheloniidae.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: