Lajme

Dashamir Tahiri, Unë jam kontribuesi më i madh për çështjen çame dhe e meritoj mbështetjen tuaj

Në qarkun Vlorë lista e djathtë përfaqëson komunitetin çam me vendin e 5 , ndërsa lista e majtë me vendin e 9 .

Të dyja kto pozicione janë matematikisht “jashtë loje”, nëse ndjekim sondazhet dhe historikun e rezultateve të Vlorës. Unë jam kontribuesi më i madh për çështjen çame dhe kam treguar se e meritoj mbështetjen tuaj .

Është privilegj për mua të kem mbështetjen, që të vazhdoj t’ju shërbej, të jem zëri dhe përfaqësuesi juaj .

E ftoj komunitetin çam të Vlorës të votojnë masivisht nr.11 , sepse jam i vetmi kandidat me shance reale për ti përfaqësuar në parlament .

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: