Lajme

“Dëgjova ulëríma”- Dëshmia e fqinjes së víktímës në Vlorë: Si e njoh 25 vjeçarin, me baba mjek dhe nënën arsimtare

Një fqinje e 25 vjeçarit të vrärë me ärmë zjärri në Vlorë, pohon se i riu nuk ishte person problematik, ndërsa qëndronte në shtëpi, pasi nuk punonte. Ajo tha mes të tjerash se kishte dëgjuar ulërima gjatë natës, dhe mendonte se mos dikush ishte i sëmurë. Ndër të tjerat ajo tha se një prej plumbave që kanë qèlluar autorët, ka hyrë në derën e një prej fqinjëve.

“Djali nuk ishte problematik. E kishim gjiton këtu. Shikonte punën e tij, ishte djalë i qetë. Nuk punonte, rrinte në shtëpi. Unë mendova se ishte ndonjë e sëmundje, se bërtisnin. Fqinja ka plumbin në derë. Nuk e dimë se pse mund të jetë vrärë. Ishte djalë i mirë. Babain e ka mjek, nënën mësuese. Ata janë dy fëmijë, një djalë jeton jashtë në Amerikë. Vîktimä ishte i vogli, tjetri është i martuar”, tha fqinja.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: