Lajme

Deputeti dhe kandidati për deputet Vullnet Sinaj në një takim mbresëlënës në Mërtiraj

Deputeti dhe kandidati për deputet Vullnet Sinaj në një takim mbresëlënës sot në Mërtiraj ku morëm mbështetjen e njerëzve për mandatin e tretë të Partisë Socialiste.  Së bashku me kryetarin e PS të Selenicës, Nertil Bellaj patëm një bisedë të hapur dhe shumë miqësore me komunitetin.  I falenderova për përkrahjen e tyre dhe besimin për t’i përfaqësuar denjësisht në parlament.  Jam i ndërgjegjshëm për përgjegjësinë e madhe që rrjedh nga vota e popullit.

Mandati i tretë i Partisë Socialiste është një mandat për të vazhduar dhe mbaruar projektet në punë e sipër në Vlorë dhe në mbarë Shqipërinë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: