Lajme

Dhunoi babanë dhe i shkatërroi pronën për t’i marrë më shumë para, arrestohet i riu në Koplik

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Malësinë e Madhe, ku 26-vjeçari Arben Kurtulaj ka ushtruar d hunë ndaj babai të tij për t’i dhënë më shumë para. Përveç d hunës psikologjike të ushtruar ndaj të atit, Kujtim Kurtulaj, Arbeni i ka shkaktuar edhe dëmtime pronës së tij.

Ndaj Arben Kurtulajt, rëndon akuza e “D huna në familje”, “S hkatërrim i pronës” dhe “Shtrëngimi me anë të k anosjes ose d hunës për dhënien e pasurisë”, ndërsa materiale i kanë kaluar Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Shkodër, për veprime të mëtejshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: