Lajme

Duam Ujë për lagjen Partizani të mbështetur nga Lëviz Albania si dhe Agjensia Zviceriane për Zhvillim

Grupi i gazetarëve lokal si pjesë e projektit “Duam ujë” për lagjen Partizani së bashku me banorët e kësaj lagje, zhvilluan një takim në bashkinë e Vlorës.

Takimi i radhës erdhi pas dorëzimit nga gazetarët lokal të peticionit të nënshkruar nga banorët në bashkinë e qytetit.Banorët dhe gazetarët në bashki u pritën nga nënkryetari bashkisë së Vlorës, Afrim Qëndro ku u diskutua mbi një zgjidhje të mundshme mbi problematikën.

Qëndro deklaroi se projekti ka filluar dhe shumë shpejtë do të preki edhe lagjen Partizani duke e zgjidhur përgjithmonë problemin.Peticioni së bashku me takimin u organizuan në bazë të nismës Duam Ujë për Partizanin të mbështetur nga Leviz Albania si dhe Agjensia Zviceriane për Zhvillim.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close