Lajme

Dy vëllezërit Berisha dhe shokët e tyre shpëtojnë familjet belge nga përmbytjet! (Video)

Belgjika dhe Gjermania, janë dy shtetet në Eurpoë, të cilat po përballen me përmbytje të frikshme. Deri më tani numri i viktimave ka shkuar mbi 180 në dy shtetet, ndërsa numërohen edhe qindra persona të humbur.

Ndërkohë, lidhur me situatën atje, JOQ Albania ka marrë shumë raportime nga shqiptarë, të cilët prej vitesh jetojnë si emigrantë. Së fundmi në redaksinë tonë ka mbërritur një video, ku shihen disa shqiptarë që shpëtojnë qytetarët belgë nga përmbytja.

Me mjete rrethanore, ata bëjnë çmos, që të nxjerrin nga rreziku, një të moshuar, por edhe persona të tjerë. Ata janë Arbi e Granit Berisha (vëllezër), Ilir Kuçana dhe Hajdin Alushi. Me zemërgjerësinë e tyre dhe guzimin e madh, ata janë kthyer në heronjtë e ditës. (JOQ)

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close