Lajme

E papritur, Kujtim Gjuzi surprizohet nga votat

Deri më tani është mbyll numërimi i votave për kandidatët në disa qarqe të vendit ndërkohë Durrësi deri më tani ka bërë thuajse gjysmën e numërimit.

Deri më tani janë numëruar 268 kuti, nga  481 qendra votimi që ka në këtë qark dhe ajo që vihet re është se i pari i listës për kandidat për deputet nga partia Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni, Ora e Shpresës dhe Konservatorët ka grumbulluar vetëm 2 vota.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: