Lajme

FOTO/ Momenti kur qeni i zbulon shqiptarit 180 mijë euro…

Ky është momenti kur një qen i d oga nave i zbulon një shqiptari një sasi h ashashi me vlerë tregu prej 180 mijë euro. Sipas medieve gjermane, shqiptari po vinte nga Holanda dhe udhëtonte me një makinë me targa të Belgjikës. Ai u ndalua nga policia gjermane në Elmpt.

“Jam nga Belgjika dhe po shkoj në Gjermani,” tha shqiptari, duke ngritur d yshimet e p olicisë. Ata sollën qenin dhe ai menjëherë pikasi se d ro ga, një sasi prej 23 kg, ishte në pjesën e pasme të mjetit, në bagazh. Shqiptari u ar restua dhe pritet të dalë para gjykatës.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close