Lajme

Foto\ Spitali Rajonal i Vlorës siguron se nuk ka rënë zjarr në asnjë repart të spitalit

Nisur nga lajmet e publikuara në disa media, Spitali Rajonal i Vlorës siguron se nuk ka rënë zjarr në asnjë repart të spitalit dhe nuk ka asnjë problem për pacientët. Episodi në fjalë është djegia e një aspiratori të një tualeti në dhomën e pacientit, pa asnje pasojë.

Marrja e masave për lajmërimin e personelit të specializuar zjarrëfikës është pjesë e protokollit të institucionit.  Spitali Rajonal Vlorë është në funksion të plotë në shërbim të pacientëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: