Lajme

Fotot/ Shoferi i autobusit të Kombinatit manovra “të çmendura” në Tiranë

Një shofer autobusi i linjës së Kombinatit në Tiranë ka bërë disa manovra të r rezikshme në rrugë që nuk kanë kaluar pa u vënë re nga qytetarët. Ai nuk ka respektuar rregullat e lëvizjes në rrugë, duke e hipur autobusin në bordurën që ndan korsitë tek Ministria e Mbrojtjes.

Duke nxituar, shoferi ka bërë një manovër të rrezikshme që ka rrezikuar qytetarët dhe çdo shofer që mund të vinte nga drejtimi tjetër. Kjo manovër tepër e r rezikshme nuk ka shkaktuar vetëm habi te qytetarët që e kanë filmuar, por dhe f rikë tek qytetarët që ndodheshin në trotuar.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close