Lajme

Fshatrat e Vlorës vuajnë nga mungesa e ujit, e mbushin me kalë dhe gomar (Video)

Nga Edi Ruçi

Në fshatrat e Vlorës e vetmja mundësi për të mbijetuar, për të “lagur buzën me një pikë ujë”, janë kafshët. Në Vlorën turistike, edhe në mandatin e tretë qeverisës, uji i pijshëm mbushet me kalë dhe gomar.

Në 2021, në Vlorën e Lungomares, bulevardit, patronazhistëve etj, uji i pijshëm mbushet tek gjitoni, pusi, çezma e fshatit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close