Lajme

Gazi, ndalimi i furnizimeve nga Nord Stream në BE ka filluar

Këtë e konfirmojnë operatorët gjermanë të gazsjellësit Opel dhe Nel, të cituar nga agjencia Tass.

Mbyllja do të zgjasë për tre ditë dhe, sipas raporteve nga monopolisti rus i energjisë, u bë e nevojshme për të lejuar riparimet në njësinë e vetme të kompresorit të gazit ende në funksion në stacionin Portovaya.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close