Lajme

Grisejda Myslimi: Bujqësia, prioritet në programin e LSI! Ne e mbajmë fjalën

Grisejda Myslimi, kandidatja e LSI në qarkun e Vlorës, ka theksuar se bujqësia është prioriteti kryesor në programin e LSI dhe se do ta mbështesë në një vlerë mbi 200 milionë euro çdo vit.

Në një status në Facebook, Myslymi rëndit pikat kyçe të programit të LSI për të mbështetur LSI dhe shton se me LSI në Qeverisje, bujqësia në Qarkun e Vlorës do të ketë një zhvillim cilësor dhe konkret.

Postimi i plotë:  BUJQËSIA, PRIORITET KRYESOR NË PROGRAMIN E LSI!

LSI do të mbështesë bujqësinë në një vlerë mbi 200 milionë euro çdo vit.  TVSH 0% për prodhimin bujqësor e blegtoral MADE IN ALBANIA.

Mbështetje direkte e prodhimit bujqësor për njësi të prodhimit, të sipërfaqes dhe për numër krerësh.  Kredi të buta për infrastrukturë, serra, stalla, për industrinë agropërpunuese.

Ofrim i tokës shtetërore për aktivitetet agropërpunuese.  Konsolidim i rajonalizimit të prodhimit bujqësor.

Stimulim e mbështetje për Shoqëritë e Bashkëpunimit Bujqësor.  Pajisja me Kartën e Fermerit, me zbatimin e së cilës bëhet zbritja automatike e pagesës së TVSH-së për imputet bujqësore, për rimbursimet dhe mbështetje direkte.

Me LSI në Qeverisje, bujqësia në Qarkun e VLORËS do të ketë një zhvillim cilësor dhe konkret. Do të mbështesim Bujqësinë, Blegtorinë dhe Industrinë Ushqimore dhe do të hapim qindra vende të reja pune në VLORË.

NE E MBAJMË FJALËN! VLORA VOTON LSI! VLORA VOTON NUMRIN!  VLORA DO JA BËJË FORA!  VOTO NR 6 , VOTO LSI , VLORA SHTEPIA JUAJ  , GRISEJDA MYSLIMI  2.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: