fbpx
Lajme

Iku dhe një tjetër drejtues i Kadastrës (Hipotekë+Legalizim) së Vlorës!

Nga Ergys Alushi

Iku dhe një tjetër drejtues i Kadastrës (Hipotekë+Legalizim) së Vlorës! Nuk qëndroi më shumë se dy muaaj në këtë detyrë, duke patur në konsideratë edhe ndalimin e punës per shkak të Pandemisë.

10 drejtues të larguar nga ky institucion që nga viti 2013! Nga këta 10 drejtues, 5 prej tyre janë ndryshuar nga shtatori 2019 deri në maj 2020, pra për 8 muaj! Të dorëhequr dhe të shkarkuar! Shifra për rekord! Çfarë po ndodh me Kadastrën e Vlorës që ikin e vijnë kaq shumë drejtues? Kush do të jetë drejtuesi i radhës, nga do të vij dhe sa do të qëndrojë në detyrë?

 

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button