Lajme

Jetoi tre muaj në aeroport nga frika e Covid, kapet 36-vjeçari

Një burrë i f rikësuar të udhëtojë për shkak të pandemisë, ka jetuar “fshehurazi” në një zonë të sigurt në aeroportin e Chicagos për tre muaj. Sipas prokurorëve amerikanë, 36-vjeçari Aditya Singh u arrestua të dielën pasi stafi i linjës ajrore i kishte kërkuar dokumentet e identifikimit.

Policia tha se Singh ka arritur nga një fluturim prej Los Angesel më 19 tetor. Ai kishte gjetur distinktivin në aeroport dhe ishte “i f rikësuar të kthehej në shtëpi për shkak të COVID-it”. Ai arriti të mbijetonte nga gjërat që i jepnin udhëtarët. Sipas BBC, Singh është a kuzuar për shkelje për k rim duke qëndruar në një zonë të ndaluar të aeroportit. Atij i është ndaluar hyrja në aeroport, me kusht nëse paguan 1,000 dollarë si garanci.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close