Lajme

Kontrollet blic në burgje për periudhën Janar-Maj 2021, zbulohen 7 celularë dhe…

7 celularë, 5 karta sim dhe 15 t hika a rmë e f tohtë janë gjetur në ambientet e b urgjeve në vend nga disa kontrolle blic. Bilancin e ka bërë publik ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj referuar periudhës Janar-Maj 2021 për të gjitha IEVP në vend. Ndërkohë për përgjegjësinë penale të futjes së sendeve të ndaluara mes tyre telefonat dhe a rmët e f tohta (t hikë) të improvizuara janë proceduar p enalisht 40 të d ënuar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: