Lajme

Kryetari i bashkisë Vlorë Dritan Leli, bashkëbisedim me grupin e punës për zgjedhjet e 25 prillit

Kryetari i bashkisë Vlorë Dritan Leli me të gjithë grupin e punës, administratorët e pesë rajoneve dhe ata të katër njësive administrative të Vlorës, biseduan këtë mëngjes për përgatitjen e gjithë infrastrukturës në objektet e përcaktuara si qendra votimi ose KZAZ, për zgjedhjet e 25 prillit.

Procesi i njoftimit të zgjedhësve është gjithashtu ndarja e punës mes tyre, e mbikqyrur edhe nga dy nënkryetarët, Shkëlqim Rama dhe Aulona Veizi. Raportimi i vazhdueshëm, çdo 2 ditë, është garancia që standardi i procesit zgjedhor të jetë i padiskutueshëm dhe gjithçka të vijojë sipas ligjit dhe parametrave që duhen tha Leli.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: