Lajme

Kush janë shqiptarët e ndaluar në Itali

Publikohen emrat e shqiptarëve të a rrestuar nga policia italiane, që u kapën me një sasi të madhe l ënde n arkotike. Banda ishte e përbërë nga shqiptarë dhe kolumbianë, ndërsa janë s ekuestruar në total 365 k ilogramë m arijuanë e k ok ainë.

Julian Hoxhaj dhe Indrit Karafili ishin shqiptarët që drejtonin grupi e parë kriminal. Ata ishin aktivë në importin e sasive të mëdha të l ëndëve n arkotike në Shqipëri, të cilën më pas ua shitnin organizatave që vepronin në Siçili.

Shqiptarët e tjerë që përbënin grupin identifikohen si Viktor Dalipaj, Petraq Troka. Grupi i dytë, i udhëhequr nga Sebastiano Lombardo, Salvatore Litteri dhe Gioeli Musumeci, furnizoheshin me m arijuanë nga grupi Hoxhaj dhe Karafili të sipërpërmendur dhe më pas e shitnin përsëri në Katania.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: