Lajme

“Lajm i mirë”, Rama: Shqipëria dhe Italia kanë mbyllur marrëveshjen për pensionet në nivel teknik

Edhe pse ende nuk është zyrtarizuar njohja e pensioneve mes Shqipërisë dhe Italisë, kryeministri Edi Rama ka ndarë një lajm të mirë me ndjekësit në rrjetet sociale. Sipas tij Shqipëria dhe Italia sapo kanë përfunduar negocimin teknik të marrëveshjes për pensionet. Nga marrëveshja pritet që të përfitojnë rreth 500 mijë shqiptarë, që kanë jetuar dhe punuar në kohë të ndryshme në të dyja vendet.

Postimi i Ramës: LAJM I MIRË, Shqipëria dhe Italia sapo kanë përfunduar negocimin teknik të marrëveshjes për pensionet. Pas përfundimit të procesit teknik do të ndiqen procedurat për ratifikimin e kësaj marrëveshje dhe më në fund, pas një përpjekje të gjatë e thuajse të pamundur, rreth 500 mijë shqiptarë pritet të përfitojnë me hyrjen e saj në fuqi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close