Lajme

Farmacistët në Vlorë, Marrin dozën e parë anti-Covid

Vlorë, Këtë të mërkur  ka nisur vaksinimi për farmacistët.Vetë farmacistët janë shprehur se duhet të ishin vaksinuar më herët sepse r  reziku për tu I nfektuar ishte i lartë për shkak të kontaktit të drejtpërdrejtë me qytetarët.

 “Deri më sot nuk na ka llogaritur njëri dhe ne jemi më të rrezikuarit. Për ne nuk u kujtua njeri. Vetëm tani na erdhi kontakti për tu vaksinuar”, ka thënë një farmaciste nga Vlora.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: