Lajme

Me ekipin e Nismës së Luleve dhe Spiranca “Diving Center”, Sot në Ksamil nxorrëm 95 goma

Me ekipin e Nismës së Luleve dhe Spiranca “Diving Center” zhvilluam aksionin nr. 23 për pastrimin e tabanit të detit Jon. Sot në Ksamil nxorrëm 95 goma. Në total prej fillimit janë nxjerrë 1813.

Ruajtja e mjedisit është detyrë e cilitdo prej nesh.Ndoshta nuk e ndryshojmë dot realitetin, por sigurisht që është më mirë të jetosh duke u përpjekur për ta ndryshuar.

QËNDRUESHMËRI

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: