Lajme

Mendoi se ishin në lidhje, striptistja mashtron biznesmenin dhe i zhvat 125 mijë dollarë

Një financier i Wall Street-it po padit një striptiste pasi ai i dha asaj qindra mijëra dollarë dhe një shall Gucci kur COVID mbylli klubin e saj.

John Leahy, nga Union, Michigan, ngriti padi kundër Aline Luz Dunga dhe nënës së saj, Annalu Gomez, në Gjykatën e Lartë të Manhatanit më 24 shkurt, duke pretenduar se ato kurrë nuk ia kthyen atij paratë që ai u dha atyre gjatë një periudhe tre vjeçare.

Ai pretendon se ai ra në dashuri me Aline Luz Dunga kur e takoi për herë të parë në punën e saj si striptiste dhe mendoi se ata ishin në një lidhje serioze pasi ai shpenzoi 125,000 dollarë për ta ndihmuar atë gjatë pandemisë globale.

Leahy gjithashtu pohoi se dikur i kishte dhënë Dunga shallin e tij Gucci, të cilin ajo nuk ia ktheu kurrë, dhe ndihmoi të paguante trajtimet e kancerit të nënës së saj dhe taksat e shtetit të Massachusetts.

Sipas padisë, të siguruar nga New York Daily News, Leahy krijoi një lloj pakete stimuluese për striptisten në vështirësi, duke i dhënë borxh rregullisht.

Ai gjithashtu shpenzoi disa mijëra për të ndihmuar Gomez, nënën e Dunga, që të paguante taksat e saj shtetërore dhe trajtimet e kancerit.

Në total, ai dha 125,000 dollarë nga 2019 deri në 2021, duke besuar se vajza do ti kthente ato dhe se ata ishin në një lidhje serioze.

“Midis viteve 2019 dhe 2021, ajo bëri deklarata të rreme se ajo dhe Leahy ishin në një marrëdhënie legjitime për ta shtyrë atë të bënte pagesa për kreditorët e saj,” shpjegon ai.

Por paratë u thanë kur Leahy më në fund kuptoi në gusht 2021 se Dunga ishte e interesuar vetëm për paratë e tij, pretendon padia, në atë moment ai e detyroi atë të kthente 10,000 dollarë.

Vetëm disa muaj më vonë, në nëntor, megjithatë, vajza mori hua 6,000 dollarë më shumë për të paguar taksat e saj në Massachusetts dhe akcizën, dhe 8,000 dollarë të tjera menjëherë pas kësaj, pretendon padia.

Djali tani po kërkon nga një gjykatës që t’i detyrojë dy gratë t’i paguajnë të gjitha paratë e tij dhe t’ia kthejnë shallin Gucci.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close