Lajme

Mesazhi hit i Malit të Zi kundër koronavirusit

Institucionet përgjegjëse për shëndetësinë kanë dhënë mesazhe të shumta ndaj qytetarëve të tyre se si të mbrohen nga koronavirusi, por duket se Mali i Zi ka bërë “më të mirën”. Pikërisht videomeazhi nga Mali i Zi është bërë hit në rrjetet sociale. Në video shihet një familje malazeze duke provuar të shpëtojë veten nga korona, ku babai këshillon vajzën që të ruajë distancën e saj nga djali që i pëlqen, ndërsa nëna e lavdëron atë që mban si duhet maskën dhe dezinfekton duart rregullisht.

Videoja promovuese u shfaq në YouTube dhe raportohet se është filmuar nën kujdesin e Organizatës Botërore të Shëndetit. Videoja mori më shumë se 100,000 shikime në vetëm dy ditë, dhe shpejt filloi të përhapet në rrjetet sociale, përdoruesit e të cilëve u ndjenë të argëtuar, e përcjellë kjo në shumë komente.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close