Lajme

Miratohet vendimi për ta shndërruar qendrën historike të qytetit të Vlorës

Kryebashkiaku Dritan Leli në mbledhjen e këtij mëngjesi ,u miratua vendimi për ta shndërruar qendrën historike të qytetit, duke e çliruar, një herë e mirë, nga ngrehina 30 vjeçare që ka dëmtuar vizualisht dhe funksionalisht një hapësirë të rëndësishme të Vlorës.

Shumë shpejt, prishja e ndërtesës, që nuk përfundoi kurrë, do të lejojë ajrin t’iu shtojë vlerën investimeve të deritanishme dhe do t’i lërë vend pasurive të tjera historike e kulturore që do të zhvillohen në zonë, për ta kthyer në polin më të rëndësishëm të brezave të rinj.

Përshëndes dhe falenderoj Fondin Shqiptar të Zhvillimit, Dritan Agollin dhe qeverinë shqiptare për vëmendjen e vazhdueshme ndaj Vlorës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: