Lajme

Ndryshime në Qeveri, ja kush largohet e kush vjen

Lirohet nga detyra zëvendës-ministri i Shëndetësisë Albert Nikolla. Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të qeverisë, ndërsa është zbuluar edhe emri i zv.ministres së re, Vjollca Braho.Braho ka mbajtur më herët postin e kryeinspektores në Inspektoriatin Shtetëror Shëndetësor.

Vjollca Braho është përgjegjëse për organizimin dhe koordinimin e funksionimit si dhe për cilësinë dhe efektivitetin e veprimtarisë së ISHSH në të gjitha qarqet e vendit, raporton Tirananews. Inspektorati Shtetëror Shëndetësor ka për mision garantimin e respektimit të kërkesave ligjore në fushën e shëndetit publik.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: