Lajme

Ndryshon CERTIFIKATA E VAKSINIMIT, ja çfarë duhet të bëni nëse e keni shkarkuar përpara datës 15 shtator

Njohja e Certifikatës së Vaksnimit nga Bashkimi Europian ka detyruar autoritetet të ndryshojnë kodin “QR” të këtij dokumenti në e-Albania, pasi ky kod është formatuar dhe firmosur elektronikisht sipas standardeve të BE-së. Për këtë arsye, certifikatat e vaksinimit të shkarkuara përpara datës 15 shtator nuk janë më të vlefshme. E-albania njofton se duhet ta shkarkoni sërish dokumentin, dhe më pas ta ruani atë për ta përdorur në rastet kur ju nevojitet.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: