fbpx
Lajme

Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, disa nxënës vizituan bashkinë e Vlorës

Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, disa nxënës maturant të shkollave të qytetit vizituan bashkinë ku u pritën nga kryetari Dritan Leli, ai u tregoi historin e godinës 100 vjeçare të Bashkisë së Vlorës, si një nga monumentet më të rëndësishëm të kulturës në qytet. Dita e tyre vijoi me njohjen e mëtejshme të qendrës historike dhe muzeut, përmes objekteve të së cilit, plotësuan njohjen me vlerat dhe historinë e qytetit të tyre. Leli në FB shkruan se:  do doja që nxënësit dhe mësuesit e tyre të mos presin data të shënuara, por ta kenë praktikë të vazhdueshme njohjen me historinë.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button