Lajme

Nëse planifikoni një vizitë në Zvërnec, bëni kujdes kur të kaloni

⚠️Kujdes⛔️

Nëse planifikoni një vizitë në Zvërnec këto ditë, ju këshillojmë që ta shmangni. Pothuajse çdo ditë ka pemë të rrëzuara në rrugë dhe të tjera që janë gati të rrëzohen. I bëjmë thirrje gjithashtu institucioneve përgjegjëse të garantojnë jetën e qytetarëve.

Emri i Zvërneci është lakuar plot herë për fatkeqësi dhe nuk duam që kjo të ndodh sërish.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close