Lajme

Nivica një tjetër pikë takimi,i rrugëtimit të kryetarit aktual dhe kandidatit të PS për bashkinë Himarë Jorgo Goro

Nivica ishte nje tjeter pike takimi,i rrugetimit te kryetarit aktual dhe kandidatit te PS per bashkine Himare Jorgo Goro.

Se bashku me deputetin e zones Vullnet Sinaj,Goro ka takuar nga afer banoret dhe mbeshtetesit e pandare te Nivices,ndersa pjese e takimit ishte edhe ish deputetja,aktorja e madhe shqiptare Luiza Xhuvani.

Gjate takimit,ne fjalen e tij,deputeti i zones Vullnet Sinaj ka konfirmuar edhe nje here se Jorgo Goro ishte zgjedhja me e mire e partise socialiste per te vijuar rrugetimin ne drejtim te bashkise se Himares,personi qe ka ditur te jete dhe do te vijoje ta beje nje gje te tille ne mbeshtetje te banoreve Vullnet Sinaj:  Jam pjese e juaja ,e te gjithe zones ka theksuar ne fjalen e tij kandidati Jorgo Goro,duke zgjidhur problematikat dhe vijuar e qendruar prane banoreve te Nivices dhe te gjithe fshatrave e zones se bashkise Himare.

Ketu ne Nivice,problematika e pronave qe kane banoret eshte ajo qe se bashku do te arrijme ti japim zgjidhje ne mandatin e ardhshem Jorgo Goro jo vetem 10,por 100 here me shume ne 14 maj,vota shkon per Jorgo Goron dhe partine socialiste,njeriun qe i ka qendruar fshatit gjithmone prane,i vetmi qe ka punuar dhe do te vijoje te punoje ishte premtimi i banoreve te Nivices, banoret nje tjeter mbeshtetje ndaj Jorgo Goros,per te vijuar projektet ne Nivice,por edhe ne te gjithe bashkine e Himares.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close