Lajme

Njoftim, Ditën e sotme në Vlorë, është gjetur ky qenush

Njoftim, Ditën e sotme në Vlorë, është gjetur ky qenush i zi.Kush është i interesuar dhe mund ti kete humbur qeni të kontaktoj në këtë numër telefoni\ 0692150022, Faleminderit

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close