Lajme

Njoftim, kanë humbur disa celsa makine dhe shtëpie bashkë në zonën e Plazhit te Vjetër

Njoftim, Ditën e sotme  kane humbur disa celsa makine dhe shtëpie bashkë në zonën e Plazhit te Vjetër ,lutemi kush mund ti ket gjetur apo i gjen të kontaktoj në këtë numër telefoni \0693358622\.Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: