Lajme

Njoftim. Kërkohet  një hyrje 1 + 1 me qera për 3 studente në Vlorë

Njoftim. Kërkohet  një hyrje 1 + 1 me qera për 3 studente. Studentët janë të rregjistruar  te fakulteti i shkencave humane në Vlorë, dhe banesa kërkohet sa më afer shkollës , Ju lutemi kush disponon banesa të kontaktoj në këtë numër telefoni ,0699327133. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: