Lajme

Njoftim, Kërkohet një shtëpi me qera në Vlorë deri në 130-150 mij lek

Njoftim, Kërkohet një shtëpi me qera në Vlorë deri në 130-150 mij lek të vjetra, pasi pallati ku jetoj tani në lagjen 24 Maj do të shembet. Kush disponon shtëpi me afat të gjatë dhe me këtë cmim, të kontaktoj në këtë numër telefoni\ 0676502410. Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close