Lajme

Njoftim/ Punësimi i personave të dalë të papunë prej Covid 19, është aktive

Duke cmuar bashkëpunimin me Agjencinë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive Vlorë, ju njoftojmë se VKM 608, e punësimit të personave të dalë të papunë prej Covid 19, është aktive edhe për periudhen 8 dhe 12 mujore. Bashkëlidhur VKM me ndryshimin përkates.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: