Lajme

Njoftim.Vidhet motor invalidi afër banka Tirana në qytetin e Vlorës

Njoftim. Në qytetin e Vlorës në fund të muajit shkurt data 28 është vjedhur një motor invalidi . Motori është vjedhur afër banka Tirana, ose sic quhet dhe ndryshe sipas qytetarit , lagjia e qorave. Ju lutemi kush e ka vjedhur, pa e dëmtuar hajdutin ta lër ku e mori, ose dhe në të kundërt jap dhe shpërblim, pasi është shumë i nevojshëm për pjestarin e familjes time. Ju lutemi kontaktoni në këtë numër telefoni\ 0693372309\ Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: