Lajme

Njoftim, Një qytetar nga Vlora ka gjetur një qen të racës Hakita te Rrapi

Njoftim, Një qytetar nga Vlora ka gjetur një qen të racës Hakita te Rrapi në Vlore, personi ka lënë një numër kontakti ,0693778116, dhe prêt ta telefonoj i zoti, i cili kërkon këtë qen. Faleminderit

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: