Lajme

Nxënësit kthehen në bankat e shkollës, këto kategori do të vazhdojnë mësim online

Pas një jave online, nxënësit e ciklit fillor dhe maturantët do të kthehen në bankat e shkollës. Ndërkohë nxënësit e klasave 6-11 do ta bëjnë mësimin të kombinuar.

Ndërkohë shkollat e mesme në Tiranë, Fier, Vlorë, Berat, Durrës, Gjirokastër, Lezhë, Lushnje, Pogradec dhe Kamëz, që cilësohen zona me përhapje të lartë të koronavirusit do ta vazhdojnë mësimin online deri në vendimin e Komitetit Teknik që pritet këtë javë. Shkollat u mbyllën me vendim të ministrisë së Arsimit për shkak të motit të ftohtë dhe temperaturave të ulëta.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close