Lajme

Pamje fantastike, kryeqyteti “vishet” me të bardha

Kryeqyteti këtë të dielë është zgjuar me një mëngjes ndryshe nga të zakonshmit që është mësuar gjithmonë. Bora ka zbardhur gjithçka duke krijuar një panoramë nga atmosfera magjike ku gjithçka duket e bardhë.

Qytetarët kanë zgjedhur që të shfrytëzojnë ditën e pushimit, e cila përkon edhe me ditën e të dashurave, “Shën Valentini”, për të bërë disa foto dhe që t’i ruajnë në albumet e tyre fotografike. Rrugët nuk paraqesin problematika, pavarësisht prezencës së ngricave në disa prej tyre.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close