Lajme

“Punët e mira flasin vetë!” Deputeti Vullnet Sinaj takime me banorët e Vranishtit: Nis së shpejti projekti i ndërtimit të ujësjellësit të fshatit

Në kuadër të takimeve me banorët e zonës së Vlorës, deputeti Vullnet Sinaj mbajti takime me banorët e fshatit Vranisht. Deputeti Sinaj falenderoi banorët e këtij fshati për përkrahjen dhe mbështetjen që po i japin me përzemërsi në mandatin e tretë të PS.

Sinaj shprehet ndër të tjera se ky do të jetë mandati i realizimit të një prej projekteve të rëndësishme të urës së re që lidh lagjen “Lënga” me fshatin dhe ndihmon në lëvizjen e banorëve., po ashtu edhefondin e miratuar për ujësjellësin e Vranishtit.

“Takimet në Vranisht në një dialog të hapur me banorët fisnikë, të cilët na dhanë mbështetje të pakursyer. Punët e mira flasin vetë dhe rruga e lumit të Vlorës do të jetë një burim zhvillimi për zonën.

Një problem i hershëm ka marrë ndërkaq zgjidhje, ura e re që lidh lagjen “Lënga” me fshatin ndihmon lëvizjen e banorëve. Projekti është gati dhe më në fund është miratuar fondi për ujësjellësin e Vranishtit , i cili do të nisë ndërtimin së shpejti. Shumë punë është bërë, akoma më shumë do të bëhet.”- shprehet deputeti Sinaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: