Lajme

Shembet rruga që lidh Zhulatin me Gjirokastrën, makina përfundon në lumë, plagoset shoferi

Është rrëzuar sërish rruga e fshatit Zhulat, duke lënë 80 familje në izolim total. Rruga është r rëzuar në disa pjesë të saj duke e bërë të pamundur kalimin e automjeteve dhe duke paraqitur r rezikshmëri edhe për këmbësorët.

Një automjet ka rënë në l umë për shkak të rënies së rrugës ku shoferi ka marrë d ëmtime të lehta. Situata paraqitet emergjente ndërkohë që ende nuk është marrë asnjë masë nga organet përkatëse, dhe siç shihet nga pamjet, rrëshkitja e dheut edhe pse në përmasa më të vogla nuk ndalet. Rreshjet me intensitet gjatë gjithë natës kanë sjellë problematikën e mbartur tashmë në rrugën e këtij fshati, që nuk ndërhyhet prej kohësh.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close