fbpx
Lajme

Shoqata “Shqipëria” vazhdon nismën për të vendosur librin atje ku kanë nevojë për librin!

Shoqata “Shqipëria” vazhdon nismën për të vendosur librin atje ku kanë nevojë për librin! Sot kryesia e shoqatës ” Shqiperia” dhuroi 200 libra artistike në shkollen e mesme ” Hajredin Beqari” Selenicë. Shoqata jonë vazhdon të pasurojë bibliotekat e shkollave komunitare,nismë kjo e inicuar nga shoqata Qendrore ” Shqipëria” me kryetar z. Ilirian Dhima,ku lexuesit do të jenë nxënës të shkollës,të rinj e të reja,prindër,mësues.

Sa më pranë librit ,aq më pranë dijes! Kjo nismë është një mesazh sensibilizues për të gjithë ne ,për ti kushtuar vëmendjen rinisë ,të ardhmes së kombit. Drejtori i shkollës Genci Xhafaj përcolli mesazhin e tij falenderues për kryetarin Qendror z. Ilirian Dhima,për kryesinë e shoqatës ” Shqipëria” Vlorë,dhe kryetaren Edlira Kapllanaj. Falenderime të pafunda nga mësuesit dhe nxënësit e kësaj shkolle për librat që u dhuruan. Emocion kur shikoje sytë plot energji të të rinjve të kësaj shkolle!

Një falenderim i madh për n.kryetarin e shoqatës z. Vladimir Malaj, sekretaren znj. Almira Gjindali, n.kryetaren e gruas znj. Etela Dajlani,koordinatori për Bashkinë Selenicë z. Viron Osmënaj që edhe pse ditë pushimi sot,erdhën vullnetarisht në këtë aktivitet të shoqatës. Respekt pafund për të gjithë miqtë dhe dashamirësit e shoqatës ” Shqipëria”! Kështu na pëlqejnë punët në shoqatë ” Shqipëria” modeste,pa bujë,thjesht dhe me vlerë! Me respekt Kryetarja e shoqatës “Shqipëria” Vlorë Edlira Kapllanaj Vlorë,me 17.10.2020

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button