Lajme

Shqiptarët e bashkuar, sigurohen 150 mijë euro për shërimin e Ilirit

Sot pas një pune të jashtëzakonshme të qytetarëve të Gjilanit, fondit të krijuar nga Elvis Naçi dhe falë njerzëve vullnetmirë gjithandej, shuma e kërkuar prej 150k euro për shërimin e 19 vjeçarit, Ilir Behluli është arritur. Njoftimi është dhënë në mediat lokale të Gjilanit, një lajm ky fantastik. Ku historia dhe lotët e babait të tij kanë prekur gjithë shqiptarët.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close