Lajme

Shteti italian i jep dëmshpërblim gruas së 39-vjeçarit që vdiq në aksident, si dhe të dashurës që kishte lidhje jashtëmartesore

Pas v dekjes së një italiani në një aksident automobilistik, kanë marrë dëmshpërblim gruaja, me të cilën kishte një fëmijë, por edhe e dashura e tij me të cilën kishte një lidhje jashtë martesore.

Mediet e huaja shkruajnë se italiani 39-vjeçar, humbi jetën në një aksident në vitin 2020. Në momentin që trupi ishte transportuar në m org, gruaja e tij kishte shkuar me pushime dhe ishte e dashura e tij që njohu v iktimën.

Në këtë moment e dashura e të ndjerit kërkoi të drejta, duke përmendur lidhjen e tyre dhe planet që kishin për të ardhmen. “Ajo ishte e lidhur me këtë burrë dhe kishin plane për krijimin e një jete së bashku”, tha avokati mbrojtës i zonjës.

Më tej ajo shtoi se 39-vjeçari italian kalonte tre ditë me të dhe katër me familjen e tij, duke përforcuar faktin se edhe ajo meritonte të dëmshpërblehej për humbjen e tij. Në përfundim ajo ka mundur të marrë dëmshpërblim, por nuk dihen shumat që kanë përfituar dy zonjat. Top Channel

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: