Lajme

Shtrenjtohen apartamentet në Vlorë, Detaje

Tregu imobiliar në qytetin e Vlorës në sezonin veror të kaluar pësoi një rënie të ndjeshme, të cilët ekspertët e tregut imobiliar shpresojnë ta rikuperojnë këtë vit. Agjentë imobiliarë të huaj e vendas thonë se pavarësisht ringritjes së tregu, ende ai nuk është as tek 50% i vitit 2019.

Në Vlorë shumë shpejt mund të kemi rritje të çmimit të apartamenteve për metër katrorë. Këtë e kofirmojnë ekspertët imobiliarë, ndërsa thonë se pas një viti të vështirë të pandemisë së koronavirusit kërkesat për banesa në Vlorë këtë vit janë shtuar.

“Për pjesën e investimit, Vlora ka shumë kërkesa nga turistët rusë, ukrainas, moldavë që kanë filluar së fundmi të vijnë në qytetin tonë. Kërkesa është në rritje.”

Natalia Parmonova vjen nga Rusia dhe ka vendosur të investojë në Shqipëri. Sipas saj Shqipëria është e gjitha e bukur, ndërsa Vlora është një mrekulli ku ke çfarë të vizitosh dhe të ofron çdo gjë që ti dëshiron.ORANEWS

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: