Lajme

Shtyhet procesi gjyqësor për ish-gjyqtaren Enkeleida Hoxha

Është shtyrë procesi gjyqësor për ish-gjyqtaren e Krujës, Enkelejda Hoxha. Shkak është bërë mungesa e të pandehurës Manuela Mallkuci. Në fazën e kostituimit të trupit gjykues, në zbatim të neneve 333 dhe 403, është e detyrueshme deklarimi nga e pandehura. Seanca e ardhshme pritet të mbahet, më datë 2 nëntor, në orën 15:00.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: